25 Octombrie

0
49

“Caci este scris în Scriptura: “Iata că pun în Sion o piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se încrede în El, nu va fi dat de rusine.”” 1 Petru 2: 6

Simti ca viata ta esueaza uneori? Poate chiar si astazi te analizezi si ti se pare ca totul se prabuseste în jurul tau.

Daca ai acest sentiment, ce-ar fi sa privim împreuna la viata si nadejdea pe care le avem prin Domnul Isus?

Prin ceea ce a facut Isus Hristos pentru noi la cruce, am fost eliberati de pacat, am fost iertati pe deplin. Cu alte cuvinte, am primit o viata plina de scop si de semnificatie.

În viata de aici din mijlocul lumii nu trebuie sa ne simtim singuri sau izolati de Dumnezeu. Sîntem acceptati în familia mare a Tatalui Ceresc si iubirea Lui neconditionata se revarsa asupra noastra. De aceea ar trebui sa traim fara a ne mai teme de viitor, pentru ca nadejdea noastra este Domnul. El este suficient pentru fiecare dintre noi ““ pentru cel ranit si pentru fiecare încercare a vietii.

Însa pentru a avea aceasta minunata promisiune trebuie sa ne construim viata pe Stînca cea tare. Versetul de azi ne aminteste: “Caci este scris în Scriptura: “Iata că pun în Sion o piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se încrede în El, nu va fi dat de rusine.”

Desi a fost respins de oameni, Domnul Isus este stînca vietii tale ““ tare, plina de semnificatie si plina de sens.

Poate ca te întrebi cu privire la viata ta, care nu pare sa se adune: oare de ce lucrurile nu merg asa cum am planuit? Vreau sa-ti spun un adevar cutremurator: daca încerci sa-ti zidesti viata pe orice altceva decît pe Domnul Isus, atunci ea se va prabusi.

Asa cum spune un vechi cîntec: “Credinta mea, eu o zidesc pe-al Domnului Cuvînt ceresc. Ca spuma, toate vor pieri; Hristos, ca Stînca-n veci va fi !” Domnul Isus este stînca cea tare. Învata sa-ti sprijinesti viata pe El, nu pe ceea celumea îti ofera!

ROAGA-TE SI CERE-I DOMNULUI AJUTORPENTRU A-TI ZIDI VIATA PE CEA MAI TARE STÎNCA, CARE ESTE HRISTOS !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.