24 Octombrie

0
42

“si, ca niste prunci nascuti de curînd, sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentru ca prin el sa cresteti spre mîntuire, daca ati gustat în adevar ca bun este Domnul.” 1 Petru 2: 2-3

Cu totii stim ca pentru a avea o sanatate buna este nevoie de o dieta echilibrata. Însa, cum stau lucrurile cu sanatatea noastra spirituala?

Daca ne dorim sa crestem din punct de vedere spiritual, atunci avem nevoie de o dieta mai speciala: aceea a Cuvîntului lui Dumnezeu.

Pentru a gusta din bunatatea lui Dumnezeu, pentru a experimenta realitatea existentei Lui în vietile noastre prin Domnul Isus, atunci trebuie sa ne îndreptam atentia asupra Cuvîntului Sau. Scriptura ne da tot ceea ce avem nevoie pentru a trai o viata puternica si plina de succes.

Semnul unui crestin adevarat este dat de ascultarea si împlinirea Cuvîntului lui Dumnezeu. Domnul Isus a spus: “Daca ramîneti în cuvîntul Meu, sînteti în adevar ucenicii Mei.” (Ioan : 31)
Cuvîntul lui Dumnezeu ne ofera sprijin, ne corecteaza pe calea pe care mergem si ne întareste pentru lupta. Biblia ne ofera încurajare si nadejde.

Atunci cînd deschizi Cuvîntul, Domnul Isus paraseste paginile Scripturii si intra în viata ta!
De aceea, as dori sa-ti pun urmatoarea întrebare: Cresti în statura ta spirituala? Pentru ca daca nu mergi înainte, înseamna ca ai început sa-ti pierzi sanatatea spirituala. Si aceasta pentru ca ai început sa pierzi din putere.

Acesta este primul semnal ca ai o boala spirituala ““ lipsa dorintei de a citi Cuvîntul Sfînt. Asa cum un copil mic are instinctul de a cere lapte, asa si noi, crestinii trebuie sa cerem aceasta hrana spirituala a Cuvîntului Sfînt. Si aceasta nu ar trebui sa fie optionala!

Avem nevoie de Cuvîntul lui Dumnezeu în vietile noastre, pentru ca numai prin El putem capata putere si ne putem desavîrsi credinta! Îti las o întrebare: ai baut laptele apiritual astazi?

FA-TI TIMP SA STUDIEZI SI SA CITESTI CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.