26 Octombrie

0
39

“Binecuvîntat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa îndurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie.” 1 Petru 1: 3

Poate ca în aceasta zi esti victima stresului, a anxietatii sau a unui puternic simt al disperarii. Daca lucrurile din jurul tau te îndeamna sa renunti la tot, sau sa cauti sa-ti iei viata de la încaput.  Vreau însa sa-ti spun un lucru: Nu ai nevoie sa-ti iei viata de la început, ci de o inima noua!

Domnul Isus a venit pe pamînt pentru a ne spala de pacate. A murit si a înviat pentru ca tu sa te poti bucura de o inima noua, care sa te ajute sa poti avea si o viata noua. Puterea si pasiunea cu care a lucrat Domnul Isus sînt nadejdea ta. Poti avea un nou început si o noua zi numai prin El!

Conform versetului de azi, noi sîntem: “nascuti din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti.”

Nascuti din nou? Ioan 3: 7 spune ca noi trebuie sa fim “nascuti din nou” pentru a putea avea o viata noua si o nadejde vie. Da, viata în Domnul Isus este o transformare atît de radicala a fiintei noastre, încît ne simtim nascuti din nou.

Atunci cînd vii la crucea de la Golgota este ca si cum ai trai o noua viata!

Domnul Isus Hristos, Mîntuitorul nostru poate oferi celui descurajat de lucrurile lumii o nadejde, si înca una vesnica. Aceasta este nadejdea ce prinde viata în cei nascuti din nou.

De aceea, daca îti doresti sa te nasti din nou prin puterea învierii Domnului Isus, n-ai vrea sa spui aceasta simpla rugaciune?

Domnul meu, sînt nascut într-o lume plina de pacat si sînt un pacatos. Însa îmi doresc sa ma nasc din nou prin Domnul Isus. Te rog iarta-ma prin sacrificiul facut de Isus Hristos si da-mi o viata noua. Accept darul pacii si al harului Tau! Amin!

Daca te-ai rugat cu acest cuvinte din toate inima ta, atunci viata ta se va schimba chiar din acest moment. De aceea, vreau sa fiu primul care sa-ti ureze: Bine ai venit în familia Domnului!

ÎMPARTASESTE CU CINEVA ACEASTA NADEJDE NOUA DE CARE TE BUCURI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.