25 – Noiembrie

0
45

” Caci noi cei vii , todeauna sîntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate în trupul nostru muritor ” 2 Cor. 4:11

Un om care urma sa plece într-o calatorie, a chemat pe trei dintre slujitorii lui si le-a încredintat fiecaruia cîte o suma de bani.

Celui dintîi i-a dat 5 sacose cu galbeni. Celuilalt i-a dat 2 sacose cu galbeni, iar celui de-al treilea i-a dat numai o sacosa cu galbeni. ! Cred ca stiti continuarea povestirii asa cum este prezentata în Scriptura :

Slujitorul ce-a primit 5 sacose cu galbeni ,a folosit banii ; i-a investit si-a realizat profit. Cînd a venit stapînul , cîstigase deja alte 5 sacose cu galbeni . Si slujitorul ce-a primit doua sacose a mai cîstigat alte doua.! Dar slijitorul ce primise numai o sacosa ; a ascuns-o în pamînt ! Cînd s-a întors stapînul , nu cîstigase nimic în plus ; avea numai banii pe care îi primise !

Vazîndu-l stapînul s-a mîniat . De ce ? Pentru ca acel slujitor a pastrat numai pentu el ceea ce primise.! Binecuvîntarile nu ne sunt oferite pentru a le îngropa , ci pentru a le imparti (investi).

Rug. Dumnezeul oricarei binecuvîntari; ajuta-ma sa fiu todeauna multumitor ; si da-mi putere sa împartasesc cu cei din jur binecuvîntarile ce mi le dai , pentru ca acestea sa fie înmultite . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.