24. Noiembrie

0
51

” Acum dar ramîn acestea trei : credinta, nadejdea si dragostea ; dar cea mai mare dintre ele este dragostea “. I Cor 13:13

Chirurgul Richard Selzer , a scris o colectie de eseuri despre experientele avute în sala de operatie. Una dintre acestea a fost intitulata : ” Întîlnirea cu Dumnezeu ” El povesteste ca a ajuns lînga patul unde a fost asezata o tînara care tocmai avusese o interventie chirurgicala, avînd fata bandajata . Prin interventia chirurgicala , acesteia i s-a extirpat o tumoare canceroasa de pe obraz.

Pentru efectuarea acestei interventii în timpul inciziei , i s-a taiat un nerv . Din acel moment expresia fetei acestei tinere nu mai putea fi controlata. Cînd a intrat în salon doctorul a observat ca alaturi de ea statea sotul acestei tinere. El era de cealalta parte a patului, si amîndoi pareau cufundati în comunicare, inundati de lumina soarelui din amurg.

Vazîndu-i medicul s-a întrebat : ” Ce dovada a dragostei “? Pare de neînchipuit aceasta comunicare în aceasta situatie cînd înfatisarea tinerei este atît de schimbata .
Cînd acea tînara l-a observat ; aceasta l-a întrebat : ” Doctore ; gura mea va ramîne tot timpul asa ? Da ; i-a raspuns doctorul ; “ma tem ca nu mai pot face nimic, pentru ca a trebuit sa tai nervul care ajuta la controlul fetei , în timp ce am înlaturat tumoarea ! Auzind aceasta tînara plina de suferinta a înghitit în sec, în liniste!

Tînarul ei sot însa a spus zîmbind : ” Îmi place asa cum este “;Nu-i asa ca acum este mult mai draguta ? Apoi s-a plecat si a încercat sa o sarute, aratînd cît de mult o iubeste !

Dragostea adevarata trece orice bariere si este un dar minunat pe care trebuie sa-l împartasim în orice situatie .

Rug. Doamne Isuse ; dragostea Ta este atît de mare; ajuta-ma sa o pot împartasi ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.