25 Martie

0
24

” El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.” Ps.1:3

Prin meditațiile biblice din ultima săptămână am dorit să vedem cum arată un om al lui Dumnezeu și am descoperit că cei ai căror viață este sădită lângă izvorul dătător de viață al lui Hristos, au parte de stabilitate, vitalitate și productivitate.

Astăzi, am dori să descoperim cum experimentează un om al lui Dumnezeu consistența și maturitatea spirituală. Faptul că acest verset vorbește despre frunze care nu se veștejesc arată o stare de consistență.

Aceasta înseamnă că în viața celui credincios nu există uscăciune, ci el este totdeauna verde, având prospețime și vitalitate.

Este deosebit de plăcut să vezi bărbați și femei care îl urmează pe Dumnezeu cu statornicie, dovedind prin exemplul practic al vieții de fiecare zi că sunt oameni ai lui Dumnezeu.

Există însă ceva mult mai deosebit decât această mărturie. Oamenii lui Dumnezeu nu numai că sunt statornici și au viața plină de vitalitate și rodnicie, ci ei sunt și într-un progres continuu, înaintând spre maturitate și spre împlinirea a tot ceea ce au început.

Aceasta înseamnă că ei trăiesc o stare de maturitate în familie, afaceri, viață personală și în slujire!

Găsești aceleași binecuvântări și în viața ta? Te bucuri cu adevărat de stabilitate, vitalitate, productivitate, consistență și maturitate spirituală?

Rugăciunea mea pentru tine este ca Dumnezeu să te ajute să crești în toate aceste domenii, arătând astfel că ești un om al lui Dumnezeu.

UN OM AL LUI DUMNEZEU ARE O VIAțĂ SPIRITUALĂ CONSISTENTĂ ȘI CREȘTE SPRE MATURITATE SPIRITIUALĂ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.