25 Mai

0
52

“Cunoastem ca iubim pe copiii lui Dumnezeuprin aceea ca iubim pe Dumnezeu si pazim poruncileLui. Caci dragostea de Dumnezeusta înpazireaporuncilor Lui.  I Ioan 5:2-3

Exista un mit în cultura umana prin care se afirma ca dragostea vine de la sine. Este greu pîna ce dragostea este provocata, dupa care aceasta vine în mod natural. Acest mit însa nu prezinta adevarul ! Pentru a experimenta adevarata dragoste , trebie sa lucram din greu pentru a întemeia si-a întretine bune relatii.


Cu cîtiva ani de zile în urma , biblioteca HarryTruman , a dat publicitatii 1.300de scrisori descoperite recent, pe care presedintele le-a scris sotiei sale în ultimii 50 de ani.  În toti acesti ani presedinteleHarry Truman si-a pastrat un obiceide a-i scrie cîte o scrisoare sotiei sale în fiecare zi cîndnu erau împreuna. Presedintelea fost credincios acestei hotarărisi atunci cînd era antrenat în afaceri sau trebuiasa paraseascaWashingtonul pentru probleme politice. Presedintele nu uita sa scrie o scrisore sotiei sale chiarsi atunci cînd aceasta mergea doar pentru cîteva zile la parintii sai din Independence.

Urmarind aceste scrisori analistii au cautat sa aflenoi secrete ale diplomatieieconomice si politice, ale celuimai influent lider american. Noi trebuie însa sa observamdedicarea acestuiafata de sotia sa.

Va puteti imagina ca în fiecare zi cînd nu era cu sotia sa, presedintele Statelor Unite si-a gasit timp printre multele probleme politice sa se aseze si în liniste sa-i scrie o scrisoare sotiei sale ?

 Dragostea implica jertfa !

Rug. Doamne  Dumnezeule ; mareste-mi masura dragostei pentru Tine si semenii mei si ajuta-ma sa le-o pot dovediprinceea ce fac pentru ei în fiecare zi. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.