25 Iunie

2
35


” Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu !” Matei 5:8

Pentru a ne spala pe maini sau pe fata, folosim sapunul.

Stiti ca acum aproape 100 de ani, oamenii faceau sapun din grasime animala, soda si lesie? Aceste ingrediente, luate separat, mai degraba pateaza, decat sa curete. Amestecate  în diferite procente, acestea formeaza, însa, un anume tip de sapun, care poate sa curete.

Pentru a spala murdaria de pe trup sau de pe haine, tot ce trebuie sa faci este doar sa iei un calup dinacest sapun si sa-l folosesti cu multa apa.

Daca sapunul este o solutie pentru a îndeparta murdaria din exterior; oare ce fel de solutie ar trebui sa folosim pentru a ne spala interiorul inimii noastre?

Sfanta Scriptura ne arata ca fiecare om este pacatos, ceea ce înseamna ca din punct de vedere spiritual,  interiorul fiintei noastre este murdar. Este oare vreo solutie care sa poata îndeparta aceasta murdarie?

Desi multi oameni încearca sa dobandeasca aceasta curatire prin mijloace proprii si eforturi personale, singura solutie pentru spalarea inimii este cea pregatita de Dumnezeu.

Domnul Isus este cel ce a murit pentru pacatele întregii lumi, pentru ca toti cei ce vor crede în El, sa poata dobandi o inima curata, spalata în sangele jertfei Sale. Vorbind despre aceasta curatire launtrica, apostolul Ioan spune: “Daca umblam în lumina, avem partasie unii cu altii;si sangele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curateste de orice pacat!”

Ai folosit sapunul azi dimineata? Daca ti-ai spalat fata si manile; ai si inima curata?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru casangele Jertfei Fiului Tauîmi poate spala murdaria sufletului, curateste si inima mea, pentru ca sa pot fi o faptura noua în Tine. Amin.

2 COMENTARII

  1. “Daca Dumnezeu ar avea cont pe hi5 poza ta ar fi la profil… Daca Dumnezeu ar avea un album poza ta ar fi pe coperta… Daca Dumnezeu ar avea un frigider poza ta ar fi prinsa cu un magnet de usa lui… Daca ar avea un computer poza ta ar fi cu siguranta pe background… Ziua ta de nastere este insemnata cu markaru pe calendarul Lui… Se bucura cand ii ceri ajutorul si ai incredere in deciziile Lui pentru viata ta… Si se umple de veselie cand te vede pe deplin multumit cu ceea ce-ti daruieste… Daca ar folosi un telefon mobil,ti-ar da beep-uri intruna ca sa-ti aduca aminte ca se gandeste la tine si ti-ar trimite sms-uri cand esti prea ocupat ca sa-I mai vorbesti…Dumnezeu poate trai oriunde in acest univers si totusi prefera INIMA TA.”

  2. E adevarat ,ca nici un om cu inima patata nu poate vedea pe Dumnezeu,si nu poate sta in picioare inaintea Lui,de aceea tot ce imi doresc ,este o cercetare a inimi si o dorintza vie de curatzire a ei ,ca sa putem sa ne iubim uni pe altzi cum Domnul Isus ne-a iubit si s-a jertfit pentru ca noi sa fim curatzitzi si albitzi prin sangele Lui pretzios,Doamne ajuta-ne la aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.