25 Februarie

0
55

“Atunci Isus a zis lui Simon: ” Nu te teme; de acum încolo vei fi pescar de oameni.” Luca 5:10/b

Citind Cuvântul lui Dumnezeu, descoperim faptul ca ucenicii au gasit scaunul cel mai bun din casa, atunci când au acceptat provocareaDomnului Isus, care le-a cerut sa-si investeasca viata în altii.

Când Domnul Isus a ajuns la Marea Galileei, a vazut pe tarm un grup de pescari care îsi spalau mrejile. Dupa ce a folosit barca unuia dintre ei, Fiul lui Dumnezeu i-a rasplatit cu o pescuire minunata.

Când pescarii au adus cele doua barci pline cu pesti la mal, Domnul Isus le-a facut o noua invitatie: “veniti dupa Mine si veti ajunge, pescari de oameni .”

Cu alte cuvinte, li s-a cerutsa-si lase scaunul din barca lor de pescuit si sa se aseze pe scaunul pe care Domnul Isus îl oferea.

A ne aseza pe scaunul pe care ni-l propune Domnul Isus, este mult mai important decât a sta pe scaunul pe care noi îl alegem, pentru ca sufletele oamenilor sunt mai de pret decât toata lumea, iar investind în altii, câstigam suflete pentru Împaratia lui Dumnezeu.

Vei accepta aceasta invitatie?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; arata-mi locul în care ma vrei în slujire, pentru ca umblând în voia Ta, sa pot gasi semnificatie si împlinire. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.