25 Decembrie

0
38

” Iar nasterea lui Isus Hristos a fost asa : Maria , mama lui , era logodita cu Iosif; si înainte ca sa locuiasca ei împreuna, ea s-a aflat însarcinata de la Duhul Sfînt. Iosif barbatul ei , era un om neprihanit, si nu voia s-o faca de rusine înaintea lumii; de aceea si-a pus de gînd s-o lase pe ascuns.

Dar pe cînd se gîndea el la aceste lucruri, i s-a aratat în vis un înger al Domnului , si i-a zis : ” Iosife, fiul lui David, nu te teme sa iei la tine pe Maria, nevasta-ta , caci ce s-a zamislit în ea , este de la Duhul Sfînt.

Ea va naste un Fiu , si-i vei pune numele Isus, pentru ca El va mîntui pe poporul Lui de pacatele sale.” Toate aceste lucruri s-au întîmplat ca sa se împlineasca ce vestise Domnul prin proorocul care zice : “Iata , fecioara va fi însarcinata, va naste un fiu, si-i vor pune numele Emanuel ” care talmacit însemna : ” Dumnezeu este cu noi.”

Cînd s-a trezit Iosif din somn , a facut cum îi poruncise îngerul Domnului; si a luat le el pe nevasta-sa . Dar n-a cunoscut-o pîna ce ea a nascut un fiu . Si el i-a pus numele Isus.” Mat. 1:18-25

Rug. Doamne Dumnezeule ; penru ca din dragoste pentru noi, Fiul Tau a pasit în lumea noastra; ajuta-ma ca primindu-L prin credinta, sa pot pasi si eu în lumea Ta. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.