Un Crăciun Fericit alături de Mântuitorul!

2
65

Dragi cititori,

Pentru lumea din vremea întrupării Fiului lui Dumnezeu, aflată într-o mare criză, financiara, morala si spirituala, Nașterea Domnului Isus, a însemnat un mesaj de veste bună. Acest mesaj auzit întaia data de pastorii din Betleem, anunta solutia lui Dumnezeu pentru rezolvarea acestor probleme, prin întruparea unui “Mantuitor”, care este Hristos Domnul !

Fiind confruntati cu aceleasi provocari, dorim ca la Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus, ochii credintei fiecaruia dintre voi, sa fie îndreptati spre Cel ce este singura solutie pentru crizele vietii, pentru ca prin ajutorul si biecuvantarile pe care El a venit sa le ofere, sa aveti parte de bucurie si binecuvantare deplina.

Va dorim “Sarbatori fericite” si biruinta deplina în orice slujire!

echipa www.misiune.ro

2 COMENTARII

  1. DRAGA PETRICA NU TE SUPARA PE MINE DACA ITI FAC O CORECTURA LA COMENTARIUL TAU.SI EU AM STUDIAT TOT PE VREMEA CAND SE SCRIA CU A DIN I; ACUM SE SCRIE,DATORITA PREA MULTEI INTELEPCIUNI A ACADEMICIENILOR ROMANI,CU A’ DIN A, DAR NUMAI IN INTERIORUL CUVANTULUI, NU SI LA INCEPUTUL LUI.AM INVATAT SI EU DE LA NEPOTI.PACE

  2. -Nasterea Domnului nostru Isus Hristos! Este ce-a mai mare speranta a Omenirii,-Dumnezeu sa lucreze la inimile tuturor Oamenilor de pretutindeni Sa-l primeasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor an viata lor!-Numai asa si pe aceasta baza se poate Sarbatorii cu Adevarat Nasterea Domnului Isus Hristos!.-Acest lucru este valabil pentru toti Oamenii chiar si pentru acei care cred caci fregventeaza o Biserica.-Nasterea Domnului Isus Hristos an Inima unui Om aduce Multe schimbari interioare ale Inimii! si schimbarile se gasesc scrise an Sfanta scriptura,Atat an vechiul cat si an Noul Testament!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.