25 Decembrie

0
42

” Iar nasterea lui Isus Hristos a fost asa : Maria , mama lui , era logodita cu Iosif; si înainte ca sa locuiasca ei împreuna, ea s-a aflat însarcinata de la Duhul Sfînt. Iosif barbatul ei , era un om neprihanit, si nu voia s-o faca de rusine înaintea lumii; de aceea si-a pus de gînd s-o lase pe ascuns.

Dar pe cînd se gîndea el la aceste lucruri, i s-a aratat în vis un înger al Domnului , si i-a zis : ” Iosife, fiul lui David, nu te teme sa iei la tine pe Maria, nevasta-ta , caci ce s-a zamislit în ea , este de la Duhul Sfînt.

Ea va naste un Fiu , si-i vei pune numele Isus, pentru ca El va mîntui pe poporul Lui de pacatele sale.” Toate aceste lucruri s-au întîmplat ca sa se împlineasca ce vestise Domnul prin proorocul care zice : “Iata , fecioara va fi însarcinata, va naste un fiu, si-i vor pune numele Emanuel ” care talmacit însemna : ” Dumnezeu este cu noi.”

Cînd s-a trezit Iosif din somn , a facut cum îi poruncise îngerul Domnului; si a luat le el pe nevasta-sa . Dar n-a cunoscut-o pîna ce ea a nascut un fiu . Si el i-a pus numele Isus.” Mat. 1:18-25

Rug. Doamne Dumnezeule ; penru ca din dragoste pentru noi, Fiul Tau a pasit în lumea noastra; ajuta-ma ca primindu-L în inima mea prin credinta, sa pot pasi si eu în lumea Ta. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.