25 August-ÎNTĂREȘTE-TE ÎN DOMNUL!

0
48


“Întăriți-vă în Domnul și în puterea tăriei Lui”
(Efeseni 6:10)

Biblia spune: “Întăriți-vă în Domnul și în puterea tăriei Lui. Îmbrăcați-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteți ținea piept împotriva uneltirilor diavolului. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești.

De aceea, luați toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea, și să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul. Stați gata, deci, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcați cu platoșa neprihănirii, având picioarele încălțate cu râvna Evangheliei păcii. Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credinței, cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău.

Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Faceți în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta, cu toată stăruința, și rugăciune pentru toți sfinții” (v. 10-18).

Modul în care îți poți reveni este să te ridici și să mergi înainte. Victoria constă în faptul de a te ridica în picioare de mai multe ori decât ai fost doborât la pământ.

Booker T. Washington a spus: “Succesul nu se măsoară prin înălțimea la care ajunge cineva, ci prin obstacolele pe care le depășește omul pentru a o atinge”. Dumnezeul căruia li slujești este mai mare decât obstacolele cu care te confrunți. Puterea pe care El ne-o oferă este mai mare decât forțele ce se ridică împotriva noastră.

Așa că întărește-te în Domnul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.