25 August

1
44

“Pe când plecau orbii acestia, iata ca au adus la Isus un mut îndracit.  Dupa ce a fost scos dracul din el, mutul a vorbit. Si noroadele, mirateziceau: “niciodata nu s-a vazut asa ceva în Israel !” Matei 9:32-33

Prin versetele biblice de astazi, evanghelistul Matei, ne arata ca atuncicând un om stapânit de puterea diavolului, a fost adus la Hristos, prinputerea si autoritatea pe care o are si asupra puterilor întunericului,  Domnul Isus l-a eliberat .

Pentru ca Dumnezeu nu se schimba, Hristos are aceeasi autoritate si astazi.  Cu toate acestea, este însa atât de trist sa vezi ca asa de multi oameni,  nu mai apeleaza astazi la ajutorul lui Dumnezeu, si încearca sa rezolvesituatiile prin care trec, încrezându-se doar în puterile proprii.

Am citit despre o veche întâmplare în care se povestea ca o echipa delucratori de la un oficiu postal, a mers sa planteze stâlpi si sa întindacabluri telefonice pe terenul mai mutor fermieri.

Când acestia au venit sa-i întrebe despre ceea ce fac, lucratorii n-au vrutînsa sa le raspunda. Ci i-au asigurat pe fermieri ca n-ar trebui sa fiederanjati, pentru ca au toate hârtiile de care au nevoie, pentru a împliniaceasta lucrare. Sunt pregatiti sa raspunda oricarei situatii si oricareiautoritati, pentru ca au toate aprobarile.

În acele momente, când lucratorii se credeau siguri de reusita, fara aapela la ajutorul cuiva, de undeva de pe pajistile din apropiere, a începutsa alerge spre ei, un taur foarte mare si fioros.

Când au vazut pericolul, lucratorii de la posta s-au îndreptat spre fermierisi i-au întrebat: “Acum ce facem ?” “Aratati-i hârtiile; i-au raspunsacestia !”

În mijlocul luptelor spirituale, foarte multi crestini încearca si astazisa confrunte pe diavol, doar cu hârtii. Acestia se multumesc cu faptul capoarta un nume de crestin, sau ca au fost botezati, fiind însa faraputere, deoarece Hristos nu traieste în viata lor.

Cu ce te legitimezi în fata provocarilor vietii ? Cu hârtii; sau cuHristos care traieste în viata ta?

Rugaciune: Doamne Isuse; iarta-mi îndrazneala de-a confrunta provocarile vietiiîntr-o autoritate falsa, si ajuta-ma sa ma încred în Tine, pentru ca sa nufiu dat de rusine niciodata. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Este adevarat de ceea ce ati scris.Vreau sa va spun ca nu cu hartii trebuie sa i arati ca esti crestin.Ci numai lui Hristos trebuie sa te inchini si sa-i slujesti numai Lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.