24 Septembrie

0
44

” Învata-ma sa fac voia Ta , caci Tu esti Dumnezeul meu . Duhul Taucel bun sa ma calauzeascape calea cea dreapta !” Ps.143:10

 Într-o povestire, se spune ca doi vânatori din S.U.A. au zburat cu avionul într-o zona îndepartata din Canada, pentru a vâna reni.  Dupa partida de vânatoare , când urmau sa se întoarca acasa , acestia au fost opriti de pilotul avionului care i-a întrebat de ce au vânat6 reni, daca avionul poate sa transporte numai pasagerii si 5 reni ?

În acele momente vânatorii au protestat spunând : ” avionul cu care am venit anul trecut era exact ca acesta pe care îl pilotezi tu. Puterea motorului era aceiasi , iar vremea era la fel ca cea de astazi si atunci am urcat cu 6 reni la bord.

 Auzindu-le explicatiile , pilotul i-a acceptat cu cei 6 reni, dorindsa încerce sa ajunga cu bine acasa. Dupa ce toti si-au ocupat locurile iar vânatula fost asezat cu grija, avionul a decolat, dar din cauza greutatii n-a reusit sa se înalte suficient de multpentru a trece dincolode dealurile de la orizont, prabusindu-se într-o padure.

Toti pasagerii si pilotul au scapat ca prin minune. În acele momente de confuzie însa , unul dintre vânatoris-a întors spre colegul sau si l-a întrebat : ” Stii cumva unde suntem ?” “Nu pot sa-ti spun cu exactitate;i-a raspuns celalat vânator, darcred ca suntem la vre-o 5 kmSud, fata de locul unde ne-am prabusit anul trecut !”

 Sunt unii oameni care nu învata nimic din greselile trecutului.  Sper ca voi sa fiti mai întelepti decât acestiasi sa nu mai repetati greselile pe care le-ati facut. Ba mai mult chiar;sa fiti gata sa învatati si din greselile altora, pentru ca nu cumva sa platiti acelasi pret.

  Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu atent la felul în care îmi vorbesti si la experientele vietii, pentruca nu cumva sa platesc pretul ignorantei . Amin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.