23 Septembrie

0
39

” Drept raspuns, Isus i-a zis : “Mart-o , Mart-o , pentrumulte lucruri te îngrijorezisi te framânti tu, dar un singur lucru trebuieste. Maria si-a ales partea cea buna, care nu i se va lua.” Luca 10:41-42

Marele astronaut si senator al Statelor Unite,  John Glenn , a ramas în istorie datorita faptului ca todeauna îsi fixa o corecta ordine a prioritatilor. El este cel ce-a refuzat sa mearga la usa si sa-l primeasca pe Lyndon Baines Jonson, presedintele Statelor Unite, pentru ca sotia sa era bolnava în pat si în acea vreme avea mare nevoie de ajutorul sau.

Pewntru John Glenn, relatia cu sotia a fost mai importanta decâta avea o întrevedere cu presedintele!

 Citind Scriptura descoperim ca Marta, sora lui Lazar, era preocupata cu multe lucruri. Ea încerca sa fieo gazda desavârsita. Cine ar îndrazni s-o acuze pentru aceasata ? Cu siguranta casi Domnul Isus i-a apreciat sacrificiul. În mod particular însa, ceea ce ea încerca sa facan-a fost cel mai întelept mod de a-si investi timpul.

 Învatatorul era în casa ei si cu siguranta ca era nevoie casa pregateasca pâinea pentruDomnul Isus ; dar în acelasi timp Domnul putea sa-i ofere “pâinea vietii” ! Cu siguranta ca era nevoie de apapentru musafiri, dar Fiul Lui Dumnezeu putea sa-i ofere “apa vietii”!

Ea atrudit din greu sa-I ofereDomnului un camin agreabil, dar El a venit sa-i ofere ” o casavesnica !” Marta n-a fost condamnata pentru ca lucra din greu, ci pentru ca nu traia cu întelepciune!

Ea s-a preocupat foarte mult pentru lucrurilemicisi trecatoare , neglijândpe cele ce erau cu adevarat importante.

  Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa caut mai întâi lucrurile Împaratiei Tale, stiind ca toate celelalte ni le vei darui pe deasupra. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.