24 Iulie

0
45

“pentru ca am auzit despre credinta pe care o ai în Domnul Isus si dragostea fata de toti sfintii. Îl rog ca aceasta partasie a ta la credinta sa se arate prin fapte, care sa dea la iveala tot binele ce se face între noi în Hristos. În adevar, am avut o mare bucurie si mîngîiere, pentru dragostea ta, fiindca, frate, inimile sfintilor au fost înviorate prin tine.” Filimon 1: 5-7

Cum ai putea sa-ti împartasesti credinta zilnic?

Atunci cînd vine vorba despre împartasirea credintei, primul lucru important este sa fii deschis si sa raspunzi cu promptitudine la chemarea Duhul Sfînt. Dumnezeu lucreaza în vietile tuturor oamenilor din jurul tau, de aceea El vrea sa te foloseasca oricînd si oriunde”¦

Daca esti deschis fata de Duhul Sfînt si raspunzi chemarii Sale, vei reusi sa folosesti toate oportunitatile pe care Dumnezeu ti le pregateste pentru a-ti împartasi credinta în fiecare zi a vietii tale.

Al doilea lucru important este ascultarea. Imediat ce ai simtit îndemnul Domnului de a da un telefon, de a cumpara un cadou, de a vizita o persoana, nu zabovi în împlinirea acestor lucruri. Asigura-te ca vei asculta de Domnul imediat.

De multe ori Domnul te va chema la slujire în momente specifice, cum ar fisa aduci o încurajare pentru o persoana plina de disperare. Daca nu te vei mobiliza imediat, este posibil sa pierzi sansa de a ajuta acea persoana.

Al treilea lucru important este sa fii un bun observator. Se poate ca uneori sa observi ca Domnul lucreaza în viata unei persoane si sa vezi ca a ajuns mai deschisa la discutiile despre Isus Hristos.

De aceea, fii atent la lucrurile care li se întîmpla celor din jurul tau. Si foloseste-te de orice oportunitate pentru a le vorbi despre Domnul Isus celor pe care îi vei vedea dornici sa asculte.

Domnul ne da în mod constant oportunitati de a le vorbi oamenilor despre credinta noastra. Provocarea la care sîntem însa chemati zi de zi, este aceea de a fi deschisi lucrarii Duhului Sfînt, ascultatori fata de îndemnurile pe care El ni le da si buni observatori pentru a ne putea folosi de toate oportunitatile pe care Domnul ni le pregateste.

CAUTI SA OBSERVI OPORTUNITATILE ZILNICE DE A LE VORBI CELORLALTI DESPRE CREDINTA TA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.