“Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi…” Ieremia 29:11

Credinciosul cu mintea spune: “Cred!” Credinciosul cu inima spune: “Cred ca este asa pentru mine!”, iar apoi pune in practica. Dumnezeu spune: “Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi… gandure de pace … ca sa va dau un viitor si o nadejde” (ieremia 29:11). Domnul va lua fiecare lucru negativ care ti s-a intamplat si il va transforma in ceva pozitiv, daca vei lucra pentru El si daca te vei increde in El. Ti se ofera frumusete in schimbul cenusei.

O doamna a scris: “Mi s-au intamplat multe lucruri abuzive si dureroase care mi-au innacrit atitudinea fata de viata. Eram prinsa in capcana trecutului si nu credeam ca mai am un viitor. Dar de indata ce am crezut in Cuvantul lui Dumnezeu, m-am eliberat de durere si am inceput sa progresez spre viitorul pe care Dumnezeu l-a avut dintotdeauna in minte pentru mine”.

Cand Lazar a murit, sora lui Marta s-a indoit de faptul ca Domnul Isus putea sa schimbe ceva, asa ca El i-a spus: “Nu ti-am spus ca daca vei crede vei vedea slava lui Dumnezeu?” (loan 11:40). Ei bine, Dumnezeu iti spune acelasi lucru! El iti cere sa iti pui nadejdea in El si sa crezi ca poti face tot ceea ce iti cere El sa faci.

Cuvintele Lui spun astfel: “… cel slab sa zica: sunt tare!” (loel 3:10). Schimba ceea ce iti iese pe gura! Cand incepi sa spui cu convingere ca esti tare, chiar daca te simti slab, Domnul va fi tare in tine. Pavel practica acest principiu cand a scris: “Pot totul in Hristos care ma intareste!” (Filipeni 4:13)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.