23 Iulie

0
53

” ….o femeie pacatoasa din cetate a aflat ca El era la masa în casaFariseului: a adus un vas de alabastru cu mir mirositor, si stãteaînapoi lânga picioarele lui Isus si plângea. Apoi a început sa-i stropeascapicioarele cu lacrimile ei, si sa le stearga cu parul capului ei; lesaruta mult, si le ungea cu mir.” Luca 7:37-38

Presedintele Universitatii din Toronto Robert Falconer, a vizitat într-o ziun grup de oameni foarte saraci dintr-un mare oras. Printre acestia eraufoarte multi oameni ai strazii, de moravuri usoare.

În timpul acelei întâlniri, el le-a citit acestora întâmplarea biblica, încare este descrisa acea femeie pacatoasa, care a intrat în casa unde eraDomnul Isus si aruncându-se la picioarele Lui, a început sa plânga si sa-simarturiseasca pacatele.

În timp ce îsi plângea pacatele, ea a stropit picioarele Domnului culacrimile ei si le-a sters cu parul capului ei.

În timp ce Falconer citea aceasta povestire, la un moment dat a auzit unsuspin înfundat venind de undeva din multime. Când si-a ridicat capul, el aobservat o tânara tunsa foarte scurt, a carei fata purta semne foarteadânci lasate de varsatul de vânt, plângând în hohote.

În acele momente Falconer s-a oprit din citit, s-a apropiat de acea tânarasi i-a adresat câteva cuvinte de încurajare. Dupa ce s-a linistit, aceastal-a întrebat: Nu-i asa ca Cel ce a iertat-o pe femeie se va reîntoarce? Amauzit ca El va veni curând!

Da se va întoarce curând; i-a raspuns Falconer.

Dupa ce a auzit aceasta asigurare, acea tânara care a mai suspinat o vremefara sa se poata controla, i s-a adresat din nou presedintelui întrebându-l:”Domnule; omul acela n-ar putea sa mai întârzâie putin? Parul meu nu-idestul de lung, ca sa-I pot sterge picioarele!”

Istoria acestei femei care plângându-si pacatele si-a varsat inima lapicioarele Domnului Isus, poate atinge si corzile inimii tale. Fiecare dintrenoi cautam pe cineva care sa ne înteleaga si sa ne accepte asa cum suntem.  Cu totii asteptam ca cineva sa ne spuna:” fiica; sau fiule; pacatele îtisunt iertate!”

Cel ce ne poate da aceasta asigurare este însa numai Domnul Isus. De aceeadeschide-ti inima înaintea Lui si marturisete-ti orice pacat, pentru ca sivina sufletului tau sa fie iertata.

Rugaciune: Doamne Isuse; desi nu-i usor sa-mi deschid inima înaintea Ta, ajuta-masa-Ti marturisesc toate pacatele, pentru ca sa pot gasi o iertare deplina.  Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.