22 Iulie

0
43

“Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici unrau , caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mângaie.”Psalmul 23:4

Într-o povestire se spune ca o familie se întorcea de la biserica. În drumulspre casa, fiul cel mic a întrebat-o pe mama sa: “mama; este adevarat asacum ne-a spus în aceasta seara predicatorul, ca fiecare dintre noi am fostfacuti din praf?”

Da; dragul mamei. Dumnezeu ne-a facut din tarâna pamântului!

“Dar mama; a continuat fiul: este adevarat ca toti oamenii atunci când mor,  se vor întoarce înapoi în praf?” “Cu siguranta; i-a raspuns mama. Oameniicare mor se întorc înapoi în tarâna!”

Dupa ce s-a gândit profund la raspunsurile primite, copilul s-a uitat tintaspre mama lui si-a întrebat-o:” seara trecuta dupa ce m-am rugat, înainte dea ma ridica de pe genunchi, m-am uitat sub pat si am vazut mult praf.  Acestia erau oameni care au plecat, sau care urmeaza sa vina ?

Întrebarea copilului este amuzanta si pare lipsita de sens; nu-i asa?

În lumea în care traim, exista însa un proces continuu prin care oamenii vinsi pleaca. De aceea doresc sa te intreb daca estipregatit pentruce viata îti vaaduce în viitor?

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu gata în orice vreme, pentru ca venireaTa, sau plecarea mea din mijlocul acestei lumi, sa ma gaseasca gata pentruvesnicie. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.