23 Aprilie

1
34

“Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi întoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sînt Eu, sa fiti si voi.” Ioan 14: 3

Stiai ca Dumnezeu ti-a pregatit o casa vesnica? Daca l-ai acceptat pe Domnul Isus ca Mîntuitor al vietii tale, probabil ca ai auzit despre aceast loc; nu-i asa ?

Domnul Isus Hristos a venit pe pamînt, a murit pe o cruce si a înviat pentru ca eu si cu tine sa putem merge acasa, în tara de sus, loculîn care vom locui vesnic.

În Ioan 14: 1-3 ni se spune: “Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta în Dumnezeu, si aveti credinta în Mine. În casa Tatalui Meu sînt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi întoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sînt Eu, sa fiti si voi.”

Cu toate ca avem promisiunea acestui locas vesnic, Dumnezeu ne-a pregatito casa spirituala chiar si aici pe pamînt. Acest locas spiritualpentru noi este biserica din care facem parte.

În Matei 16: 18, Domnul Isus spune: ” tu esti Petru (greceste: Petros.); si pe aceasta piatra (greceste: petra.) voi zidi Biserica Mea, si portile Locuintei mortilor nu o vor birui.” Fiindca si în vremea în care traim Domnul Isus îsi zideste Biserica Sa, fiecare dintre noiar trebui sa cunoastem si sa experimentam aceasta partasie în familia lui Dumnezeu, care este Biserica Lui.

Daca provii dintr-o familie destramata, sau ai o familie în care nu te simți ca acasa, poti gasi putere, dragoste si încurajarea în biserica.


GASESTE-TI O BISERICA SI IMPLICA-TE ÎN LUCRARILE EI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.