23 Aprilie

0
45

” Tot asa si voi însiva ,socotiti-va morti fata de pacat si vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru ” Rom. 6:11

Un prieten al pastorului Stephen Brown, numit Ron, a murit fara ca cineva sa se fi asteptat , la numai 40 de ani. Ron a fost un bun credincios si a lucrat în serviciul public. Pentru ca nu a putut fi la înmormîntare , Stephen, la patru saptamîni de la moartea prietenului sau, într-o zi de iarna, a mers s-o viziteze pe mama lui. În drum s-a oprit la cimitirul unde a fost înmormăntat Ron, pentru a petrece cîteva clipe la mormîntul lui.

Ajuns în acel cimitir a observat mai multe morminte proaspete, dar nu stia care este a prietenului sau, pentru ca pietrele funerare înca nu fusesera puse deasupra.
Era foarte frig; ploua si ningea în acelasi timp, iar durerea din inima lui Stephen era de nedescris. Si-a pierdut cel mai bun prieten, n-a putut fi la serviciul de înmormîntare, iar acum nu-i putea gasi nici mormîntul !

În timp ce se ruga spunînd : “Doamne ajuta-ma sa pot gasi mormîntul ; a simtit o prezenta divina care parca i-a învaluit fiinta. Atunci si-a adus aminte de cuvintele spuse de înger femeilor în dimineata învierii ; ” De ce cautati pe cel ce este viu între cei morti “?

Aceste cuvinte l-au mîngaiat si l-au facut sa iasa din cimitir, plin de nadejde.

El a înteles înca odata ca acel cimitir nu-i casa prietenului sau. El este viu ; pentru ca Donul Isus a înviata ! Acum Ron este în slava si-a zis el, în casa pe care Domnul Isus i-a pregatit-o.

Rug. Doamne Dumnezeule ; daruieste-mi aceiasi nadejde si mîngaiere prin Domnul Isus . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.