„în liniște și odihnă va fi mântuirea voastră”
(Isaia 30:15)

Dumnezeu a spus: „în liniște și odihnă va fi mântuirea voastră, în seninătate și încredere va fi tăria voastră.” Dar n-ați voit! Când ești secătuit din punct de vedere emoțional și spiritual, din cauza așteptărilor altora, devii cu ușurință indiferent față de întreaga mulțime de emoții omenești.

Deși este indicat să nu te încarci cu emoții negative, vei constata că în timp și emoțiile pozitive vor fi afectate, întrucât nu mai simți mare lucru – nici bun, nici rău. Când ți se întâmplă asta, mai mult ca sigur vei ajunge să fii călăuzit de lucruri precum; program supraîncărcat, gestionare defectuoasă a timpului, teama de a acționa, tolerarea relațiilor toxice și a obiceiurilor nesănătoase, suferință sau durere nevindecată și scopuri greșite!

Așadar, care este răspunsul: „In liniște și odihnă va fi mântuirea voastră”. în loc să te forțezi și să te zbați să mergi înainte, oprește-te și vorbește cu Dumnezeu despre ceea ce se petrece în viața ta. În loc să te simți izolat și apăsat de imposibilitatea situației în care te găsești, include-L pe El în ecuație, rugându-te:

Ajută-mă, Doamne, să am mintea îndreptată spre Tine. în această perioada aglomerată si stresantă, ajută-mă să-mi pun în ordine prioritățile potrivit cu voia Ta, să am gândurile Tale și să las ca gândirea lui Hristos să-și aibă autoritatea cuvenită în viața mea. Cuvântul Tău spune că mi-ai pregătit pacea. Fiindcă Tu ești Cetățuia mea și Izbăvitorul meu, nu mă voi lăsa tulburat sau cuprins de frică. îți mulțumesc pentru că inima și mintea mea și-au găsit odihnă prin Hristos Isus. Amin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.