22 DECEMBRIE EXPERIENțE CU DUMNEZEU

0
35


– “Nu ne ardea inima in noi, când ne vorbea pe drum”¦?”
(Luca 24:32)-

Telefoane mobile, laptopuri și agende electronice, toate ne pot subjuga. “Mă poate întrerupe Dumnezeu? Poate El să-mi atragă atenția spre o catastrofă?” Unele dintre experiențele tale cu Dumnezeu se petrec atunci când ești preocupat de altceva. Așa că roagă-te să fii suficient de sen­sibil pentru a-ți da seama că este Dumnezeu și mai bine răspunde-l Lui decât presiunilor din jurul tău. Dacă te-ai hotărât să-ți respecți propria agendă și nu pe a lui Dumnezeu, nu te mira când intri într-un zid și ajungi să te întrebi: “Ce nu a fost bine?” Răspunsul este că nu ți-ai făcut timp pentru Dumnezeu!

Uită-te la Maria și Marta când Domnul Isus a venit în vizită la ele în Betania. Marta s-a con­centrat asupra gătitului pentru El; Maria însă a sorbit fiecare cuvânt pe care El îl rostea. Ambele sunt necesare, dar când trebuie să aleagă între cele două, Domnul o va alege întotdeauna pe cea care stă la picioarele Lui în adorare și învață de la El. Ascultă ce au spus cei doi care s-au întâl­nit cu Hristos pe drumul spre Emaus după înviere, deși nu L-au recunoscut: “Nu ne ardea inima în noi, când ne vorbea pe drum?” (Luca 24:32). Dumnezeu îți poate da o soluție sau o strategie “pe drum” care va rezolva problema care te așteaptă la serviciu.

El te poate relaxa așa încât să poți trece cu brio printr-un examen la școală. El te poate călăuzi cu privire la viitor în timp ce te ocupi de treburile zilnice ale casei. Tot ce-ți cere este să fii sensibil la vocea Lui, să fii disponibil pentru El și să-I răspunzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.