„Domnul nu se uită la ce se uită omul” (1 Samuel 16:7)

Analizează atent o situație pe care n-o înțelegi. încearcă să ți-o imaginezi pe Măria, mama Domnului Isus. Ea era pe cale să dea naștere Fiului lui Dumnezeu care urma să răscumpere lumea. Avea nevoie de un loc unde să stea peste noapte. Cineva avea o ocazie unică în viață! Din nefericire, citim: „în casa de poposire nu era loc pentru ei” (Luca 2:7).

Oportunitatea bătea la ușă; dar hangiul era prea ocupat ca să deschidă ușa și să profite de ea! Mai uită-te o dată la acea situație aparent deznădăjduită. Acum imaginează-ți un băiat mergând după Isus prin mulțime. II vezi acolo, într-un colț? Mai uită-te o dată. Coșul său cu masa de prânz conține cinci pâini și doi pești – cât să hrănească o persoană. Andrei II întreabă pe Domnul Isus: „ce sunt acestea la atâția?” (loan 6:9).

Cu toate acestea, când Domnul a binecuvântat mâncarea, a fost mai mult decât suficientă să hrănească cinci mii de oameni. Cum spune cântecul: „Cu Dumnezeu, puținul este mult”. Mai uită-te o dată la Saul din Tars care atacă creștinii. De ce? Pentru că încă nu a avut parte de întâlnirea cu Isus pe drumul Damascului care i-a schimbat viața.

La fel este și în situația pe care n-o pricepi. Dumnezeu nu i-a descoperit încă ceea ce ti-a descoperit ție, așa că el pune pasiune în lucruri greșite. Nu contra-ataca și nu renunța. Dumnezeu va face lucruri mari pentru el – și prin el. Rareori oamenii sunt așa cum par a fi la prima vedere.

Nimeni nu trebuie să rămână la fel cum este astăzi. Când Dumnezeu începe să lucreze în viața oamenilor, orice persoană pe care o cunoști poate să trăiască o întoarcere de 180 de grade- uneori chiar în decurs de douăzeci și patrii de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.