21 – Noiembrie

0
39

” Voi sa mergeti dupa Domnul Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti ; poruncile Lui sa le paziti ; de glasul Lui sa ascultati; si Lui sa-i slujiti si de El sa va alipiti .” Deut 13:4

Pianistul Liu Chi Kung , care a luat premiul al doilea în competitia Tchaikovski , care a avut loc în anul 1958 în localitatea Van Chiburu , a fost arestat un an mai tîrziu , în timpul Revolutiei Culturale din China.

În timpul celor sapte ani de detentie, i s-a interzis sa foloseasca pianul. Imediat dupa eliberarea sa însa , s-a reînscris în noi competitii. Auzindu-l din nou cîntînd, criticii au apreciat cu uimire faptul ca acum armoniile sale erau mai bune ca oricînd.!

Cum de ai reusit aceasta ? a fost întrebat . N-ai avut posibilitatea sa repeti timp de sapte ani de zile ! Am repetat mai mult ca oricînd ; a raspuns Liu; în fiecare zi ! am revizuit fiecare piesa pe care am cîntat-o nota cu nota în mintea mea, fredonînd-o si apoi am exersat-o pe fiecare bucata de lemn care mi-a fost la îndemîna !

Liu , stia ca trebuie sa fie pregatit ! Nu avea sa stea pentru todeauna în puscarie . El voia sa fie gata în cazul în care ar fi avut sansa unei noi performante! Esti gata pentru a împlini chemarea lui Dumnezeu ?

Rug. Doamne Isuse, ajuta-ma sa ma pregatesc continuu , pentru a împlini Chemarea lui Dumnezeu , pentru viata mea. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.