22 – Noiembrie

0
44

“Caci asa vorbeste Domnul , facatorul cerurilor , singurul Dumnezeu, care a întocmit pamîntul , l-a facut si l-a întarit , l-a facut nu ca sa fie pustiu , ci l-a întocmit ca sa fie locuit: “Eu sunt Domnul , si nu este altul “!

Am citit despre o experienta amuzanta traita de actrita Carol Burnett. Aceasta a coborît dintr-un taxi într-o zi, si si-a prins haina în usa masinii. Soferul neatent a pornit masina ca sa se încadreze în trafic. Ca sa nu fie prinsa de roata masinii , actrita a trebuit sa fuga pe lînga masina.

Un trecator a observat pericolul si-a atentionat soferul. Acesta a oprit imediat , a coborît repede din masina si-a deschis portiera , eliberînd-o pe doamna Burnett.

Sunteti bine ? a întrebat soferul speriat ? Da a soptit ea; ” dar cît mai trebuie sa platesc pentru asta “? Uneori viata merge în acelasi fel ! Nu numai ca ne împiedicam singuri , dar si trebuie sa platim pentru aceste experiente !

Pentru unii dintre noi problemele nu-s numai o sursa de amuzament ; de aceea avem nevoie de Domnul Isus, pentru a ne purta de grija cînd trecem prin toate acestea !

Rug. Doamne Dumnezeule, îti multumesc ca tu îmi oferi plinatate în mijlocul haosului . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.