20 – Noiembrie

0
36

“vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal , sa ne numim copii ai lui Dumnezeu ! Si suntem . Lumea nu ne cunoaste , pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El.” I Ioan 3:1

În revista “Oameni” din 12 Decembrie 1988, a fost publicata o stire despre guvernatorul statului Nebraska. Guvernatorul acestui stat a primit o apreciere deosebita datorita sprijinului pe care l-a avut în treburile casnice din partea partenerului de viata.

Nu este nimic deosebit în aceasta apreciere ; Ce-i neobisnuit, este faptul ca guvernatorul statului Nebraska în acea vreme era o femeie ! Sotul ei Bill era vicepresedinte al unei mari companii de asigurari. In timp însa ce sotia sa slujea ca guvernator, el si-a gasit placerea în preocupari ca: a face cumparaturi, a pregati mîncarea, a face curatenie si-a zugravi si-a întretine casa. A capatat o asa îndemînare si experienta , încît si-a planificat sa publice o carte de bucate intitulata : ” Prima carte de bucate pentru domni “!

Lumea noastra este plina de oportunitati pentru slujire. Cîti dintre noi ne angajam în a le fructifica ? Ce frumos exemplu , al modului cum un sot trebuie sa-si trateze sotia ! Bill a împlinit zi de zi ceea ce multi nici nu se gîndesc si nici nu încearca. Lumea asteapta si astazi sa fie exprimata în slujire acelasi fel de dragoste aratata de Domnul Isus.

Sa ne umplem inimile cu aceasta dragoste si apoi sa mergem în lumea ce ne înconjoara, s-o aratam !

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru dragostea Ta; atinge-ma si umplema cu aceasta dragoste , ca sa o pot raspîndi spre altii . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.