21 Noiembrie

2
36

“Caci daca este cineva în Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus:iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corinteni 5:17

Înainte de a ma întâlni cu Hristos, eram mânioasa tot timpul, a scris înjurnalul sau Kathleen Barrett. Nu-mi placea nimic din ceea ce mi se întâmpla.  Când era soare, eram mânioasa pentru ca asteptam sa ploua. Când mergeam lamagazin si vânzatoarea îmi vorbea frumos, eram mânioasa deoarece oconsideram a fi interesata doar de a-si atrage clienti. Când îmi vorbearepezit, eram mânioasa deoarece consideram ca nu stie sa se poarte cuclientii.

Dupa ce L-am întâlnit însa pe Hristos, toate lucrurile mi s-au parutschimbate. Vânzatoarea de la magazin îmi era foarte placuta indiferent deceea ce-mi spunea, soarele stralucea mai puternic, pasarile ciripeau maifrumos, iar florile erau mai viu colorate.

Multa vreme am crezut ca lumea din jurul meu s-a schimbat, spunea ea adesea,  pâna când într-o zi mi-am dat seama ca de fapt schimbarea era în inima mea.

Eu eram deosebita. Inima mea coplesita de dragostea lui Dumnezeu, seînmuiase, iar eu priveam acum lumea cu alti ochi.

Soarele nu stralucea mai tare decât înainte, dar acum eram mai atenta lastralucirea lui. Pasarile ciripeau la fel si atunci când eu eram furioasa,  numai ca eu nu aveam timp sa le ascult. Vânzatoarea de la magazin a ramasaceeasi persoana, numai ca acum o vedem a fi deosebita pentru ca o priveamcu alti ochi.

În acea zi toate lucrurile mi-au devenit noi, nu pentru ca ele au fostschimbate, ci pentru ca Hristos mi-a schimbat inima si eu n-am mai fost lafel.

Vrei sa-L lasi pe Hristos sa faca aceeasi schimbare si în inima ta?

Rugaciune: Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa fiu o faptura noua, pentru ca sa potprivi toate lucrurile din perspectiva vesniciei. Amin.

2 COMENTARII

  1. astazi am avut o zi mai grea,si ca sa mai uit un pic de probleme am intrat pe internen si din curiozitate am intrat pe aceasta adresa a voastra.cand am citit meditatia zilnica ma incurajat foarte mult.domnul sa va intareasca si sa va sprijne pentru aceasta lucrare pe care o faceti

  2. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa vegheze in continuare asupra voastra pentru ca multa alinare aduceti cu aceste frumoasearticole.Stiu ca nu am ajuns intamplator pe aces site si pentru bucuria pe care mi-o aduceti zilnic va multumesc din suflet.Numai bine si ganduri frumoase pentru intreaga echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.