21 August

0
41

“fa-mi dreptate Doamne, dupa neprihanirea si nevinovatia mea!” Psalm 7: 8

Integritatea este o cerinta importanta atunci cînd dorim sa dovedim o credinta autentica si sa avem un puternic impact în vietile celor din jurul nostru.

O dovada a integritatii este atentia, care ar trebui s-o îndreptam spre altii si nu spre noi însine.

În cartea Faptele Apostolilor, vedem cum membrii bisericii primare traiau în integritate, iar unul dintre modurile prin care si-au manifestat integritatea a fost generozitatea. Aveau grija unul de altul. Se îngrijeau reciproc de nevoile emotionale, spirituale sau financiare”¦

Sa fii interesat de nevoile altora si sa daruiesti cu generozitate sînt cai prin care îti poti arata integritatea celor din jur.

Un alt mod prin care îti poti dovedi integritatea este sa traiesti o viata curata si în adevar, aratîndaltora ca tii la ei si esti sincer. Oamenii integri îsi dovedesc sinceritatea în tot ceea ce fac. Siasa îi sade bine unui urmas demn al lui Hristos.

Sa fii generos cu posesiunile tale si sincer în actiunile tale sînt doar doua dintre caile multiple care te vor ajuta sa fii integru. Traind asa, cu siguranta ca viata ta va influenta si alte vieti!

INTEGRIATEA ESTE CHEIA CATRE O CREDINTA AUTENTICA. TRAIND ÎN ACEST FEL VEI PUTEA INFLUENTA SI VIETILE CELOR DIN JURUL TAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.