20 August

0
51

“Dupa ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunati; toti s-au umplut de Duhul Sfînt, si vesteau Cuvîntul lui Dumnezeu cu îndrazneala.” Faptele Apostolilor 4: 31

Calea prin care putem experimenta puterea lui Dumnezeu este rugaciunea. Asa cum citim si în versetul de azi, Dumnezeu a lucrat cu putere datorita rugaciunii înaltate de Biserica primara.

De aceea, si noi trebuie sa pastram aceeasi legatura cu Dumnezeu prin rugaciune, pentru ca El sa poata lucra în inimile noastre”¦si pentru a deschide usi prin care sa-si arateputerea Sa prin noi.

De exemplu, se poate ca astazi sa te afli într-o situatie din care sa crezi ca nu exista cale de iesire. Sau poate ca te afli în fata unui lucru la care ti se pare imposibil sa raspunzi”¦

Chiar daca mariajul tau se clatina sau esti încercat din punct de vedere financiar, sa stii ca poti gasi putere, alin si întelepciune pentru a face fata necazurilor la Dumnezeu, prin rugaciune. Imediat ce aduci povara ta la picioarele Domnului, oamenii vor vedea felul în care Dumnezeu lucreaza, aducîndu-ti liniste si pace în cele mai grele încercari si necazuri.

Asa cum spune si apostolul Pavel în Filipeni: 4: 6-7: “Nu va îngrijoraii de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri. Si pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, va va pazi inimile si gîndurile în Hristos Isus.”

Doresc ca sa-L lasi pe Domnul sa-si arate puterea în viata ta si sa te supui Lui în rugaciune, pentru ca pacea Sa sa se vada si prin viata ta.

TREBUIE SA PASTRAM LEGATURA CUDUMNEZEU PRIN RUGACIUNE, PENTRU CA EL SA POATA LUCRA CU PUTERE SI ÎN INIMILE NOASTRE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.