22 August

0
28

“Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.”” Faptele Apostolilor 1: 8

Primii crestini doreu cu ardoare sa îi aduca pe oameni la Domnul Isus Hristos. De aceea ei nu risipeu nici o ocazie pentru a împartasi vestea minunata a Evangheliei cu cei care locuiau în orasul lor,  în vecinatatea Ierusalimului, cît si cu cei ce locuiau în zone mult mai îndepartate.

Ceea ce este cu adevarat impresionant este faptul ca primii crestiniau fost foarte eficienti în lucrarea lor! Desi s-au confruntat cu o mare opozitie si deseori cu mari persecutii generate de autoritatile civile sau religioase, crestinii Bisericii primului veac si-au împlinit lucrarea de raspîndire a Evangheliei cu o mare consecventa. Ei si-au împartasit credinta lor în Dumnezeu cuîndrazneala, avînd un mare impact asupravietii acelora pe care îi “evanghelizau”.

De aceea, în aceasta zi as dori sa te întreb: Faci tot ceea ce poti pentru a-i chema pe cei necredinciosi din jurul tau la Hristos?

Daca simti ca ai putea face mai mult pentru a-ti împlini aceasta responsabilitate, te încurajez sa-ti pleci genunchii în rugaciune si sa ceri prezenta Duhului Sfînt în viata ta si ajutor din partea lui Dumnezeu pentru a deveni mai eficace în marturisirea Domnului Isus.

Pentru ca, nu-i asa, numai Domnul poate schimba inimile oamenilor! De aceea, trebuie sa te bizui pe El, ca sa poti primi întelepciune, puteresi noi oportunitati, prin care saîmpartasesti Vestea cea Buna cu cei din jurul tau.

PENTRU A DEVENI UN ADEVARAT MARTOR AL DOMNULUI ISUS, TREBUIE SA CERI PREZENTA DUHULUI SFÎNT ÎN VIATA TA, CARE SA TE AJUTE ÎN ACEASTA SLUJIRE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.