20 Octombrie

0
37

“Acum sufletul Meu este tulburat. Și ce voi zice?… Tată, izbăvește-Mă din ceasul acesta?… Dar tocmai pentru aceasta am venit până la ceasul acesta!Tată, proslăvește Numele Tău!” Și din cer, s-a auzit un glas, care zicea: “L-am proslăvit, și-L voi mai proslăvi!”Norodul, care stătea acolo, și care auzise glasul, a zis că a fost un tunet. Alții ziceau: “Un înger a vorbit cu El!”

Isus a răspuns: “Nu pentru Mine s-a auzit glasul acesta, ci pentru voi.  Acum are loc judecata lumii acesteia, acum stăpânitorul lumii acesteia va fi aruncat afară.  Și după ce voi fi înălțat de pe pământ, voi atrage la Mine pe toți oamenii.”Vorbind astfel, arăta cu ce moarte avea să moară.” Ioan 12:27-33

Înainte de a-si începe predica, Graucho Marx, i-a anuntat odata pe ascultatorii sai spunandu-le: “înainte de moartea Sa, Domnul Isus a facut o afirmatie foarte importanta. Aceasta ne arata ca El n-a fost surprins de ceea ce I se întampla, si trece exact prin evenimentele pentru care a venit în lume. Acest adevar este confirmat de marturisirea:”Acum sufletul Meu este tulburat. Și ce voi zice?… Tată, izbăvește-Mă din ceasul acesta?… Dar tocmai pentru aceasta am venit până la ceasul acesta!”

Am venit pentru aest ceas! Aceasta-i o mare marturisire de credinta ; nu-i asa?

Stii care îti este lucrerea pentru care ai venit în mijlocul acestei lumi? Te afli în aceasta zi exact în locul unde Dumnezeu ar vrea sa fii; sau în alta parte?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fac tot ceea ce astepti de la mine, pentru ca sa pot fi în voia Ta în orice vreme. Amin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.