19 – Noiembrie

0
44

” Cei ce cunosc Numele Tau , se încred în Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta Doamne “! Ps.9:10

Amelia Earhart, o tînara din Kansas , a fost animata de dorinta de-a învata sa zboare si sa piloteze un avion. Ea a ajuns sa fie prima femeie care a zburat travesînd Atlanticul. Apoi prima femeie , care a zbrat din Howai pîna în California. De asemeni ; ea a fost prima femeie care a încercat sa faca înconjorul pamîntului zburînd si pilotînd un avion singura.

În timpul acestui zbor , pe cînd era deasupra Pacificului, a transmis ultimul mesaj care a putut fi receptionat , înainte de a nu se mai sti nimic despre ea.
Ultimile ei cuvinte au fost o afirmatie simpla , dar care purta un mesaj cutremurator : ” Situatie Nesigura “!

Sunt multi oameni care în starea în care sunt se pot caracteriza prin aceleasi cuvinte : “Situatie Nesigura ” Unde este Dumnezeu ? ne întrebam adesea ! Ps.62:6 spune : ” El este Stînca si Ajutorul meu, turnul meu de scapare, nicidecum nu ma voi clatina”.
Domnul Isus a spus odata ” Nu sunt singur, pentru ca Tatal este cu Mine !” Ioan 16:32

Dumnezeu este cu noi , de aceea nu trebuie sa ne simtim singuri niciodata ; si atunci cînd El este prezent , nici o situatie nu este “nesigura” !

Rug. Doamne Dumnezeule; situatia vietii mele este sigura , atunci cînd Domnul Isus, traieste în mine, si ma tine în mîna Sa. Ajuta-ma sa nu pierd aceasta siguranta . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.