20 IUNIE – ÎNTÂLNIRILE CU DUMNEZEU

0
43

-“Ei au mers din sat în sat, propovăduind Evanghelia” (Luca 9:6)-

Într-o seară, un om care se ducea la biserică a văzut patru băieți care stăteau la colțul străzii, așa că i-a invitat să meargă cu el. S-au dus, și au mers și duminica următoare. De fapt, acești patru băieți au devenit nucleul grupei de școală duminicală de care a început să se ocupe acel om. Ani mai târ­ziu, colegii lor s-au hotărât să ia legătura cu cei patru băieți, ca să vadă ce s-a întâmplat cu ei și i-au invitat să scrie fiecare câte o felicitare pentru o zi de naștere, felicitări care urmau să fie citite la o petrecere surpriză dedicată fostului învățător. Scrisorile lor au șocat asistența. Unul dintre băieți a ajuns misionar în China, altul a ajuns președintele Băncii US Federal Reserve, altul era secretarul personal al președintelui Herbert Hoover, iar al patrulea era însuși președintele Hoover.

Uneori, când dai din întâmplare peste cineva, acel moment poate fi pregătit de Dumnezeu pentru a-i schimba direcția. Dacă nu ești pregătit, vei rata o adevărată binecuvântare, o șansă de a crește și o oportunitate de a pune interesele lui Dumnezeu înaintea propriilor interese.

Domnul Isus a părăsit confortul cerului pentru a lua calea nevoilor omenești. El nu Și-a instalat un tron în fiecare sat și nu a spus: “Acesta este locul Meu, dacă doriți să Mă vedeți, veniți aici”. Nu, El s-a dus în târguri. S-a dus la bărcile pescarilor. S-a dus acasă la oamenii obișnuiți. Biblia spune că Isus și ucenicii săi “au mers din sat în sat, propovăduind Evanghelia”. Așa că în momentul în care ți se activează compasiunea, oprește-te. Ceea ce pare o întâlnire neînsemnată, poate fi o întâlnire cu Dumnezeu și poate avea rezultate care ți se păreau până atunci imposibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.