20 Februarie

1
38

“”Du-te”, i-a zis Isus, “de cheama pe barbatul tau, si vino aici”. Femeia I-a raspuns: “N-am barbat.” Isus i-a zis: “Bine ai zis ca n-ai barbat. Pentru ca cinci barbati ai avut; si acela, pe care-l ai acum, nu-ti este barbat. Aici ai spus adevarul.”” Ioan 4: 16-18

Sa nu tolerezi pacatul este cea mai mare dovada pe care o poti da unei persoane pe care o iubesti. Acest lucru îl arata în repetate rînduri si Domnul Isus în Sfînta Scriptura.

Acest lucru înseamna oare ca trebuie sa fim intoleranti si cu pacatosii? Cu siguranta nu! Domnul Isus a interactionat în mod repetat cu cei mai mari “pacatosi” din vremea Lui.

El nu numai ca a intrat în contact cu cei prinsi în mrejele pacatului, dar i-a si iubit îndeajuns încît sa le spuna ca sînt pe un drum gresit.

Noi traim astazi într-o cultura care îi considera pe cei care nu suporta pacatul ca fiind intoleranti. Oamenii se asteapta ca noi sa toleram orice si pe oricine, în afara de adevar.

Stii de ce are nevoie lumea de azi, Biserica de azi si chiar si grupul tau de prieteni? De un crestin adevarat, care sa spuna: “Eu vreau sa arat care este adevarul lui Dumnezeu. Vreau sa denunt sistemul gresit al acestei lumi, si în dragoste, vreau sa spun lucrurilor pe nume. De aceea voi numi drept ceea ce este cu adevarat drept, si gresit tot ceea ce este gresit.”

Sa stii ca nu este nevoie de o mie de oameni pentru a începe o astfel de revigorare. E nevoie doar de cîtiva oameni, care sînt gata sa se lase folositi de Dumnezeu pentru a aprinde flacara adevarului.

Asadar, atazi vreau sa te întreb: esti gata sa te lasi folosit de Dumnezeu? Vrei sa spui numai si numai adevarul, indiferent de pretul pe care îl vei plati?

Dumnezeu cauta oameni, gata sa plateasca pretul adevarului pentru El. Ma rog ca tu sa fii unul dintre acestia, care sa proclame adevarul Scripturii în aceasta lume fara de Dumnezeu.

SA FII INTOLERANT CU PACATUL ESTE CEA MAI MARE DOVADA DE DRAGOSTE PE CARE O POTI MANIFESTA FATA DE CINEVA.

1 COMENTARIU

  1. Imi place meditatia asta!!! Nici Isus nu a tolerat pacatul, doar ca El a platit pentru el. Nu stiu pe nimeni dispus sa se faca “vina” pentru cei din jur, poate pentru cei dragi… dar pentru dusmani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.