21 Februarie

0
51

“Îndata dupa aceea, Isus a silit pe ucenicii Sai sa intre în corabie, si sa treaca înaintea Lui de partea cealalta, pîna va da drumul noroadelor.” Matei 14: 22

As vrea sa ne îndreptam atentia asupra versetului de azi. Domnul Isus i-a trimis pe apostoli cu acea barca, desi stia ca o mare furtuna avea sa izbucneasca curînd.

Cu toate acestea, Domnul Isus nu i-a trimis pe mare avînd intentii rele, ci a facut acest lucru pentru a le desavîrsi credinta. Pentru a-i ajuta la aceasta, Isuas Hristos a demonstrat ca se afla la cîrma tuturor lucrurilor.

În afara de siguranta mîntuirii, singurul lucru care poate oferi eliberare, viata din belsug, pace si adevar este faptul ca Domnul Isus Hristos are în control toate aspectele vietii tale. Si aceasta înseamna ca indiferent de furtuna care a început în viata ta sau care va veni la un moment dat (pentru ca este sigur ca vor fi astfel de momente în viata noastra) Dumnezeu urmareste un scop precis în viata ta.

De aceea îi poti multumi Domnului,  nu pentru criza din viata ta, ci pentru ca El domneste peste inima ta si peste încercarile cu care te confrunti în fiecare zi. Si îi mai poti multumi pentru un lucru: pentru ca El permite furtunilor sa te corecteze si sa te desavîrseasca.

Exista un imn foarte frumos, care ne spune: “Dumnezeu este prea întelept ca sa greseasca si este prea bun ca sa sa-ti faca vre-un rau. Asa ca, atunci cînd nu întelegi ce ti se întîmpla, cînd nu cunosti planul pe care El îl are cu tine, cînd nu îl poti prinde de mîna, încrede-te în inima Lui.”

Acelasi Dumnezeu care te-a adus în mijlocul furtunii te va scoate din valuri. Asa ca, încrede-te în inima si dragostea Lui pentru tine.

ÎN AFARA DE DARUL MÎNTUIRII MAI EXISTA UN LUCRU CARE ADUCE ELIBERARE, BUCURIE SI PACE . ACESTA ESTE ADEVARUL CA ISUS HRISTOS DOMNESTE PESTE TOATE ÎMPREJURARILE DIN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.