19 Februarie

0
58

“Pocaieste-te dar. Altfel, voi veni la tine curînd, si Ma voi razboi cu ei cu sabia gurii Mele.” Cine are urechi, sa asculte ce zice Bisericilor Duhul: “Celui ce va birui, îi voi da sa manînce din mana ascunsa, si-i voi da o piatra alba; si pe piatra aceasta este scris un nume nou, pe care nu-l stie nimeni decît acela care-l primeste.”” Apocalipsa 2: 16-17

Traim cu totii într-o epoca a compromisului. Si putem observa aceasta situatie la toate nivelurile: în guvern, industrie si din pacate chiar si în Biserica.

Dar în loc sa privim la altii, as vrea sa te întreb în acesta zi: esti un crestin care accepta compromisul? Traiesti cumva dupa niste standarde duble? Exista domenii ale vietii tale (fie casatoria, fie viata profesionala, fie la nivelul gîndurilor) în careaai acceptat compromisul?

Poate ai în gînd sa îti înseli partenerul/a de viata, poate ai închis ochii la ceva incorect ce s-a întîmplat la locul de munca, sau poate îti permiti sa gîndesti lucruri necurate?

Oricare ar fi problema ta, vreau sa îti spun un lucru: Dumnezeu ia foarte în serios pacatul compromisului. În Apocalipsa 2: 16 ni se spune foarte clar: “Pocaieste-te dar. Altfel, voi veni la tine curînd, si Ma voi razboi cu ei cu sabia gurii Mele”. Dumnezeu nu face aici referire numai la o Biserica compromisa din cauza pacatului, ci la fiecare crestin în parte, adica si la mine si la tine.

Domnul Isus vrea ca sa încetezi sa mai accepti compromisurile, sa îti recunosti acest păcat, sa te pocaiesti si sa scapi de el. Si asteaptasa fii sincer în aceasta privinta.

Si stii ce se întîmpla atunci cînd te pocaiesti? În Apocalipsa 2: 17 ni se spune: “Celui ce va birui, îi voi da sa manînce din mana ascunsa”. Cînd ne pocaim, vom primi din partea Domnului o mostra de rai.

Atunci cînd termini cu compromisul, primesti binecuvîntare si rasplata. Astazi ma rog pentru tine ca sa ceri ajutor Domnului în vederea descoperirii pacatului din viata ta si sa te întorci la Domnul din toata inima, casa poti avea o viata libera si binecuvîntata.

DOMNUL ISUS VREA SA ALUNGI COMPROMISUL DIN VIATA TA. DE ACEEA, RECUNOASTE-TI PACATUL, POCAIESTE-TE SI ÎNCETEAZA SA-L MAI FACI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.