20 Decembrie

0
42

” Nu va temeti : caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi în cetatea lui David , vi s-a nascut un Mântuitor , care este Hristos Domnul” Luca 2:10-11

Cu câtiva ani de zile în urma, am citit despre un om din Noua Anglie, care în 1938, a mers la un magazin si-n acest sezon al cumparaturilor, si-a cumparat un barometru. Pentru ca auzise de aceasta realizare a tehmicii din acea vreme, acest agricultor si-a dorit sa afle cum va fi vremea, înainte ca sa asculte buletinul de stiri.

Ajuns acasa, si-a fixat barometrul în geamul de la biroul sau si urmarea cu mare atentie presiunea atmosferica si indicatoarele acelor aparatului.

A doua zi când s-a uitat la barometru, a fost însa foarte surprins, pentru ca acesta indica “uragan!”

Pentru ca în zona în care locuia, ideia aparitiei unui uragan, era de neconceput, pentru ca un asa fenomen natural nu se mai întâmplasera niciodata, agricultorul a ajuns într-o mare încurcatura.

Suparat pe indiciile barometrului, crezând ca acesta s-a stricat, cumparatorul l-a demontat de pe fereastra, l-a împachetat în cutia lui si-a plecat înapoi la magazinul de unde îl cumparase .

Cum l-a vazut, vânzatorul la întrebat : ” ce s-a întâmplat ? De ce te-ai întors asa de repede?

Foarte supârat, agricultorul a întins vânzatorului barometru spunându-i:” am facut un drum asa de lung pâna aici si-am cumparat acest barometru, si de când am ajuns acasa, acesta indica numai “uragan!”

Nu-i nici o problema; i-a raspuns vânzatorul. Îti voi da banii înapoi!”

Bucuros ca si-a recuperat banii, cumparatorul si-a început drumul înapoi spre casa. Când a ajuns însa în localitatea sa, a observat ca nu mai era nici un pom în picioare, iar locul unde altadata era casa sa, acum era gol.

În acele zile ale anului 1938, a fost prima data când un uragan a lovit Noua Anglie. Desi barometrul îl atentionase de acest fenomen, el n-a putut sa creada acele indicii, deoarece a considerat ca barometrul este stricat.

Si în aceste zile sunt multe marturii ale revenirii Domnului Isus. Dar cu toate acestea, sunt tot mai putini cei ce se pregatesc cu adevarat, pentru ca cei mai multi, asemenea acelui cumparator, considera ca ceasul istoriei este stricat !

Pentru ca Domnul Isus nu întârzâie în împlinirea fagaduintelor Lui, si venirea Sa este chiar la usa, mai mult decât a depune orice efort pentru a ne pregati pentru o sarbatoare a Craciunului, trebuie sa ne pregatim pentru întâlnirea cu El.

Rug. Doamne Dumnezeule: Ajuta-ma sa fiu cu luare aminte la înstiintarile Tale si sa ma pregatesc pentru întâlnirea cu Fiul Tau. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.