19 Decembrie

0
47

” Zideste în mine o inima curata, Dumnezeule, pune în mine un duh nou si statornic! Nu ma lepada de la Fata Ta, si nu lua de la mine Duhul Tau cel Sfânt. Da-mi iarasi bucuria mântuirii Tale si sprijineste-ma cu un duh de bunavointa! Psalmul 51:10-12

Slujbele din biserica nu sunt totdeauna asa de entuziaste precum atmosfera de la un meci de fotbal, sau de la cursele de automobile. Cu toate acestea însa, biserica este locul unde cei ce îl cauta pe Dumnezeu, îl pot întâlni prin Hristos.

Am citit recent despre o cresa în care erau multi copii cu vârsta sub un an, care de multe ori începeau sa plânga toti deodata. Cu toate acestea, asistentele medicale au gasit o cale prin care sa-i linisteasca si chiar sa-i faca sa taca în numai câteva clipe. Acestea au pus pe statia de amplificare o înregistrare speciala care de fiecare data avea acelasi efect: toti copiii se opreau din plâns în numai câteva clipe. Acea înregistrare reda sunetul inimii unei mame, care cu mare afectiune lua în bratecopilul si se îngrijea deel.

Când copiii auzeau acest sunet, se linisteau si încetau sa mai plânga. Acest efect era cauzat de faptul ca bebelusii îsi aminteau de sunetul pe care l-au auzit înainte de a se naste, sunet care le-a adus linistea în viata intrauterina, dar care a continuat cu acelasi efect si-n momentele de criza cauzate de încercarile din primul an de viata.

Daca viata îti este plina de framântare si pâna în prezent n-ai traitnici o bucurie, fa-ti timp ca la aceste sarbatori sa auzi bataia inimii lui Dumnezeu, pentru ca sa poti gasi adevarata liniste si pace.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; strânge-ma la pieptul Tau, pentru ca aproape de Tine, sa descopar nemarginirea dragostei Tale.Amin.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.