2 Septembrie

0
41

” Laudati pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ține în veci ! ” Ps 106 : 1

Într-o sâmbătă seara, Campbell Morgan a mers să viziteze o membră a bisericii sale. Ajuns în casa acesteia, pastorul a fost surprins să afle că acea soră urma să fie evacuată din casa în care locuia. Bătrâna nu reușise să plătească una din ratele de la banca la care împrumutase niște banii.

Dorind să facă ceva pentru a o ajuta, în serviciul de duminică dimineața, pastorul a anunțat o colectă specială, pentru a aduna banii necesari plații acelei datorii. Biserica a adunat banii, pe care i-a dat pastorului, iar luni dimineata devreme, a mers să-i duca celei ce nu-și putea plătii datoria.

Pastorul ardea de nerăbdare să-i comunice sale vestea cea bună și să-i dea banii atât de necesari. Când a ajuns la ușa casei, a bătut cu insistență, dar spre surprinderea lui, n-a primit nici un răspuns! A bătut din nou, cu și mai mare insistență, dar și de data aceasta nu i-a răspuns nimeni! A plecat foarte dezamăgit, simțind că este respins.

În zilele următoare, pastorul a aflat că membra bisericii sale fusese tot timpul acasa, dar i-a fost frică să deschidă ușa pentru ca se gândea ca cel ce bate este colectorul taxelor sau cel ce dorește s-o evacueze.

Ce situație interesantă: tot timpul cât acea soră a stat încuiată în casă paralizată de frică, la ușa casei sale aștepta pastorul, ce voia să-i dea banii de care avea atâta nevoie! Când Îl scoatem din viața noastră pe Dumnezeu, îl îndepărtăm de fapt și pe Acela ce ne poate împlini nevoile. Pentru că ne iubește, dorința lui Dumnezeu este să plătească în locul nostru. Dacă nu primim ceea ce avem nevoie, s-ar putea ca problema sa fie la noi!

Rug. Doamne Isuse ; te rog să mă ierți pentru momentele când Te-am ținut afară. Ajută-mă să Te primesc în viața mea, pentru ca și datoriile mele spirituale să fie achitate . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.