1 Septembrie

0
47

Tot așa și voi însivă, socotiți-vă morți față de păcat și vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru”. Rom. 6 :11

Am citit despre o biserică a cărei clădire a ars până la temelie. Pentru că nu aveau banii necesari reconstrucției acestei clădiri, Comitetul Bisericii a hotărât să se împrumute de la o anume banca din oraș .

Mergând la prima bancă aceștia au fost însă refuzati, conducerea băncii a considerat că pentru cei 50 de membri cât numără Biserica, nu se merita investiția. Acestia și-au motivat refuzul spunând : “zidirea unei biserici nu mai este relevanta pentru societatea modernă”!

Refuzați de prima bancă, membrii comitetului au apelat însă la o alta bancă, care le-a oferit un împrumut pentru 20 de ani. Dupa ce au terminat construcția Bisericii, Comitetul a returnat acel împrumut în totalitate, în numai 8 ani. La sărbătorirea centenarului, Biserica considerată fără viitor era vie și în progres spiritual, în timp ce banca ce le refuzase creditul, dăduse de mult faliment. De fapt, aceasta a fost cumparată tocmai de banca ce oferise credit Bisericii, fiind apoi închisă. Banca a murit, în timp ce Biserica trăiește !

Rug. Doamne Dumnezeule, îti multumesc ca și astăzi îti zidești Biserica Ta și porțile locuinței morților n-o pot birui. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.