2 Februarie

0
47

“A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan. El a venit ca martor, ca sa marturiseasca despre Lumina, pentru ca toti sa creada prin el. Nu era el Lumina, ci el a venit ca sa marturiseasca despre Lumina.” Ioan 1: 6-8

În calitatea noastra de crestini putem învata foarte multe lucruri de la Ioan Botezatorul.

El a fost trimis de Dumnezeu pentru a vesti venirea Domnului Isus Hristos în lume. Si exact în acest fel am fost si noi creati: pentru a fi martori ai Mîntuitorului si pentru a-i întoarce pe oameni cu fata la Isus Hristos. Si lucrul acesta trebuie sa-l facem pîna la revenirea Lui.

Asadar, un martor este acea persoana care calca pe urmele cuiva, este cineva care se retrage din lumina reflectoarelor pentru a prezenta pe altcineva. Iar un martor al lui Isus Hristos este acela care nu face altceva decît sa le arate oamenilor cine este cu adevarat Mîntuitorul. Acest lucru l-a facut si Ioan Botezatorul. Fiindca si-a dorit ca viata lui sa fie eclipsata de cea a Domnului Isus Hristos, el a spusoamenilor: “Eu nu sînt lumina, ci Domnul Isus Hristos este adevarata lumina.”

Ioan Botezatorul a fost un martor plin de pasiune si de putere al Domnului Isus.
As vrea sa te întreb acum: tu esti un martor plin de pasiune si de putere pentru Isus Hristos? Si daca spui nu, de ce raspunsul tau e negativ?

În aceasta zi ma rog sa primesti lumina si întelepciunea divina pentru a întelege ca esti aici în calitate de martor al lui Isus Hristos, asa cum si Ioan Botezatorul a fost în vremea lui.

Traieste-ti viata în asa fel încît sa le arati oamenilor cine este singurul Mîntuitor: Domnul Isus Hristos!

TU SI CU MINE TREBUIE SA LE ARATAM OAMENILOR CE ÎNSEAMNA ADEVARATA CREDINTA ÎN ISUS HRISTOS, ÎNAINTE CA EL SA REVINA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.