1 Februarie

1
36

“Si noi toti am primit din plinatatea Lui, si har dupa har;” Ioan 1: 16

Ca fiinte umane, si tu si eu pacatuim mereu. Întotdeauna complicam lucrurile. De fapt, cred ca astazi deja ai dat-o în bara într-o anumita problema!

Însa, în acest sens, Sfînta Scriptura ne face o promisiune nemaipomenita. Citeste cu atentie versetul adus astazi în atentie si o vei descoperi.

Stii cumva ce înseamna “har dupa har”? Înseamna ca atunci cînd ti-ai dat viata în mîinile Domnului Dumnezeu, harul Sau curge peste noi în permanenta, asemenea valurilor unei mari, care se apropie mereu de tarm. E har dupa har dupa har dupa har!!!!!

Acest lucru nu înseamna ca ai primit harul Domnului acum cinci ani si în prezent înca încerci sa te tii strîns legat de ceea ce ai primit în trecut. Nu! Primim acest har, aceasta îndurare de la El si în prezent. Nu e minunat lucrul acesta? Si mai stiti ceva? Nu putem ramîne fara acest har, pentru ca în dragostea Lui, Dumnezeu este infinit.

Dumnezeu ne ofera harul Sau în momentul în care sîntem salvati si continua sa ni-l ofere zi de zi, pentru a ne ajuta si încuraja în zilele de încercare, atunci cînd ispitele ne dau tîrcoale.

În Plîngerile lui Ieremia Domnul ne promite: “Iata ce mai gîndesc în inima mea, si iata ce ma face sa mai trag nadejde: Bunatatile Domnului nu s-au sfîrsit, îndurarile Lui nu sînt la capat, ci se înnoiesc în fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atît de mare!”

Harul lui Dumnezeu se înnoieste în fiecare dimineata! Astazi ma rog ca gîndul acestei promisiuni marete sa te încurajeze în viata ta de urmas al Domnului. Lasa-te condus de aceasta minunata lumina si urmeaza-l cu credinciosie pe Domnul Isus!


DUMNEZEU NE OFERA HARUL SAU PENTRU A PUTEA LUPTA CONTRA ÎNCERCARILOR SI ISPITELOR CU CARE NE CONFRUNTAM ZI DE ZI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.