2 Noiembrie

0
39

“Maria a luat un litru cu mir de nard curat, de mare pret, a uns picioarele lui Isus, si I-a sters picioarele cu parul ei; si s-a umplut casa de mirosul mirului.” Ioan 12: 3

Dumnezeu cauta închinatori adevarati. Prietene, în aceasta categorie te regasesti si tu?

Biblia ne prezinta cîteva cazuri a ceea ce înseamna sa fii unînchinator adevarat, iar Maria din Betania este un frumos exemplu în acest sens. Dedicarea si dragostea pe care le-a manifestat ea pentru Domnul Isus au fost dintotdeauna o inspiratie pentru mine.

Maria a fost o marturie vie a ceea ce a spus apostolul Pavel în Romani 12: 1: “sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfînta, placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.” Maria a adus tot ceea ce avea si tot ceea ce era pentru a i se închina Domnului Isus.

Era atît de implicata în ceea ce dorea sa faca, încît nu a dat atentie lucrurilor care se întîmplau în jurul ei. S-a abandonat pe ea însasi în lucrarea pe care dorea sa o faca, si s-a oferit cu totul închinarii si laudei aduse la adresa lui Dumnezeu.

Dragul meu prieten, acelasi lucru îl asteapta Domnul astazi si de la tine!

De aceea, permite-mi sa te întreb: exista vreun lucru care te distrage de la închinare? Daca raspunsul tau este afirmativ, te îndemn sa aduci aceasta problema înaintea Domnului, si sa îi ceri sa te ajute sa îti redirectionezi atentia spre ceea ce este cu adevarat important: sa devii un închinator adevarat înaintea lui Dumnezeu.

FA-TI TIMP ASTAZI SA TE CONCENTREZI ASUPRA PERSOANEI DOMNULUI ISUS SI ÎNDEPARTEAZA ORICE LUCRU CARE ÎTI DISTRAGE ATENTIA DE LA LAUDA SI ÎNCHINARE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.