19 Septembrie

0
36


“Cerceteaza-ma, Doamne, încearca-ma, trece-mi prin cuptorulde foc rarunchii si inima! Ps.26:2

Pe peretele unei cladiri, cineva a desenat cu graffiti un radio, spre difuzorul caruia era prezentata cu sageti indicatoare mesajul:” Viata este un test!” “Este numai un test!”

Nu-i asa ca în fiecare zi te confrunti cu noi si noi provocari, care sunt adevarate examene pe care trebuie sa le treci ?
Daca în viata avem de trecut cel putin un test în fiecare zi, sa nu uitam ca pentru a trece fiecare dintre aceste examene, avem la îndemana un mare ajutor. Sfanta Scriptura ne arata ce trebuie sa facem si unde trebuie sa mergem, iar Domnul Isus ne-a promis ca nu ne va lasa singuri niciodata.

Pentru ca avemla îndemana o harta spirituala ce ne arata directia spre care trebuie sa ne îndreptam si un ajutor permanent care ne pazeste pentru a ajunge cu bine la capat, întrebarea la care as dori sa raspunzi astazi este: “vei respecta instructiunile si vei lua aminte la ceea ce-ti spune Dumnezeu, ca sa poti trece examenele vietii, sau vei încerca sa te descurci singur, gustand amaraciunea unui nou esec ?

Rugaciune. Doamne Isuse; ajuta-ma sa iau aminte la sfatul Cuvantului Tau, si sa ma încred deplin în Tine, pentru ca sa pot trece cu bine toate examenele vietii. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.