18 Septembrie

0
33

” Apoi a zis sutasului:”Du-te, si faca-ti-se dupa credinta ta.” Si robul lui s-a tamaduit chiar în ceasul acela.” (Matei 8:13)

Într-un articol publicat acum cativa ani de zile în revista “People”, a fost prezentata o întamplare deosebita din viata marelui acrobat Henri Rechatin.

În tinerete, acest acrobat si-a dovedit maiestria traversand în repetate randuri, pe cabluri de otel, Cascada Niagara. În timpul uneia dintre aceste demonstratii, el a cerut unui voluntar dinmultime, sa i se urce în spate si el are sa-l treaca peste cascada.

În timp ce toti ceilalti ezitau, o tanara numita Janyck, a acceptat provocarea si-a fost purtata în spate de acrobat, pana pe celalalt tarm. Dupa acest eveniment, cei doi performeri s-au casatorit, avand în prezent aproape 30 de ani de casnicie.

Daca cineva te tine strans în brate si atunci cand trebuie sa treaca pe cabluri peste Cascada Niagara, este de înteles ca nu trebuie sa te mai îndoiesti daca are încredere în tine!

Acesta întamplare ne descopera o credinta si-o încredere extraordinara; nu-i asa?

Aceeasi credinta a gasit-o Domnul Isus si la un sutas roman, care desi era un om cu autoritate în armata lui Irod Antipa, atunci cand a intervenit pentru vindecarea robului sau, si-a dovedit credinta printr-o atitudine de smerenie si supunere fata de Dumnezeu, spunându-i Domnului Isus: ” zi numai un cuvant si robul meu va fi tamaduit.”

Cum pot sa vada în aceasta zi cei ce-ti urmaresc viata, masura credintei din inima ta?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; mareste-mi credinta, pentru ca sa ma las purtat pe bratele Tale, în tot drumul pe care îl voi parcurge prin valea umbrei mortii. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.