19 Septembrie

0
37

  ” Niste Greci dintre cei cese suisera sa se închine la praznic, s-au apropiatde Filip, care era din Betsaida Galileei , l-au rugatsi-au zis:” Domnule , am vrea sa vedem pe Isus.” Ioan 12:20-21

 Într-un muzeu dintr-o tara din Scandinavia, se afla o statuieinteresanta a Domnului Isus. Aceasta este asezata în asa fel pe pedestal , încât pentru cei ce stau în picioare capul ajunge sa fie acoperit de o mahrama.

 Contrariat de aceasta situatie , un turist  a cerut unui angajat al muzeului sa dea jos acea mahrama. Când angajatul a înteles care-i este  nemultumirea, l-a întrebat pe turist: De ce ai vrea  sa fie îndepartata mahrama ? Pentru ca nu se poate vedea fata Domnului ! i-a raspuns acesta.

Ca sa-i împlineasca  dorinta, angajatul i-a raspuns: Daca vrei cu adevarat sa vezifata Domnului, nu trebuie sa fie îndepartatamahrama , ci doar sa te pleci pe genunchi !
Pentru ca toti cei ce se pleca pe genunchi în fata statuiei, au posibilitatea s-o priveasca dintr-o pozitie în care uitându-se în sus, pot sa-i vada fata.

Si astazi sunt foarte multi oameni care nu pot vedea fata Domnului Isus, pentru ca nu vor sa se plece pe genunchi. Opreste-te chiar acum în locul în carete afli , îngenunchiaza în fata Domnului si spune-i:

  Rug. Doamne Isuse;fii înaltat si în viata mea pentru ca în acest fel sa-ti pot vedea frumusetea, stralucirea si slava. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.