20 Septembrie

0
35

” În sârguinta fiti frara preget . Fiti plini de râvna cu duhul. Slujiti Domnului.” Rom.12:11

 Cu mai multi ani de zile în urma, un tânar a mers sa-l ascultepe cel mai vestit predicator din Boston.În timpul acelei predici, predicatorul Phillips Brooks, a facut o prezentare a trecutului Statelor Unite, vorbind despre acele zile când exploratorii mergeau în zone care înca nu fusesera atinse de fiinta umana. Cu mare patos , acesta i-a prezentat pe cei ce si-au dat viata pentru întemeierea si dezvoltarea natiunii.

 La sfârsitul predicii, tânarul care l-a urmarit cu mare atentie pe acel predicator ce a vorbit cu atâta ardoare despre cei ce au platit pretul suprem pentru ca altii sa aiba conditii mai bune si libertate de-a asculta Cuvântul Scripturii si a-l sluji pe Dumnezeu,  a mers lala predicator si i-a zis :”Daca as fi trait în zilele acelea, cu siguranta si eu as fi fost un erou !”

Predicatorul s-a uitat la elcu mare atentie , a apreciat marturisirea pe care tânarul o facuse, dupa care i-a raspuns :

“Nu-i nevoie ca sate întorci în timp pentru a putea fi un erou. În fiecare generatie exista oportunitati si cauze majorepentru care merita sa-ti investesti viata mergând pâna la sacrificiul suprem, devenind nu un erou al trecutului, ci un erou al zilelor noastre !”

Dumnezeu are si astazi eroi. Te poti numara si tu printre acestia , numai daca esti gata sa traiesti si sa mori pentru o cauza majora, dupa voia lui Dumnezeu.

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa te slujesc din toata inima, daruindu-ma pe mine însumi ca o jertfa vie , sfânta si placuta Tie, pentru ca sa pot fi cu adevarat un erou al credintei. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.