18 – Noiembrie

0
36

” Sa va temeti de Domnul, care v-a scos din tara Egiptului cu o mare putere si cu bratul întins ; înaintea lui sa va închinati , si Lui sa-I aduceti jertfe ” II Regi. 17:36

În anul 1976, echipa de baschet a Universitatii din Indiana, a terminat campionatul fara a fi învinsa , cîstigînd Campionatul National American NCAA.
Controversatul lor antrenor, Boby Knight, i-a condus întregul sezon . Imediat dupa aceasta reusita antrenorul lor a fost intervievat într-un show de televiziune , timp de 60 de minute.În timpul acestui program comentatorul l-a întrebat : ” Cum se face ca echipa pe care a-ti condus-o a avut todeuna suces “? Veti continua la fel ?

Dorinta de a cîstiga fiecare meci este importanta, a raspuns Boby Knight. Dar as vrea sa va spun ceva ce-i mult mai important : “dorinta de a te pregati pentru fiecare partida “aceasta este si mai important !
Aceasta înseamna a merge pe teren în fiecare zi pentru antrenament, iar acolo sa te pregatesti din punct de vedere fizic , dezvoltînd abilitati si omogenitatea jocului, pentru a fi cu adevarat o echipa. !

Acest lucru trebuie sa-l împlinim si noi ca si crestini ! Cînd ne rugam, citim Cuvîntul lui Dumnezeu sau slujim lui Dumnezeu , ne pregatim pentru a face o lucrare care sa-l onoreze pe Dumnezeu.

Rug. Dumnezeul orînduielii; ajuta-ma sa ma pregatesc continu sa te slujesc si sa-ti aduc închinare .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.